Teplý raut

1. Vepřová panenka s tymiánem, mandlovou krustou, pln. švestkami

2. Marinované jehněčí hřebínky s rozmarýnem

3. Kachní prsíčka filírovaná s pomerančovou redukcí

4. Telecí a krůtí mini řízečky s domácí strouhankou a parmazánem

5. Kuřecí soté se zeleninou a smetanou

6. Rybí filátka z candáta s bylinkovým pestem

7. Pikantní kančí gulášek                                                                   

8. Humr Kanadský s krevetovým koktejlem s jablky (v případě zájmu)


Studený raut

1. Vejce plněná kaviárem a rajčátka plněná šlehanou nivou

2. Domácí paštička s mandlemi a brusinkami

3. Uzená masa a šunky (5 druhů)

4. Variace sýrů s hroznovým vínem a ořechy  

5. Tartar z lososa s kapary a gril. toustíkem

6. Hovězí tataráček s křepelčím vejcem a česnekovou topinkou

7. Pikantní tataráček tvarůžkový s bylinkovým toustem

8. Rostbief z roštěné s rostbiefovým salátkem

9. Plněné roládky z kuřecího masa

10. Carpáccio z marinovaného lososa s pomerančem, limetou, Vodkou Finlandia a solí Maldon

11. Kanapky

12. Plněná sýrová roláda


Přílohy

1. Pečené batáty na bylinkách

2. Domácí špecle

3. Divoká rýže s rozmarýnem a rest. žampiony

4. Grilovaná zelenina 5 druhů

5. Svěží salátek z grenailí a zelenou pažitkou

6. Domácí pečivo


Dezerty:

1. Panacotta s ovocnou redukcí, šlehačkou a čerstvým ovocem

2. Čokoládová pěna s pařížskou šlehačkou a čerstvou mátou

3. Domácí mini větrníčky s vanil. krémem

4. Tiramissu mističky

5. Roládky

6. Domácí štrůdl s jablky, sypaný mandlemi


Dále

1. Ovocná mísa se sezonním a tropickým ovocem

2. Zeleninová mísa 4 druhů zeleniny

3. Hranolky z kořenové zeleniny a domácí dipy, remulády a chutney (6 druhů)

SEPARATOR_Radon

© 2020, Schrothovy léčebné lázně s.r.o. - všechna práva vyhrazena