Teplý raut
1. Vepřová panenka s tymiánem, mandlovou krustou, pln. švestkami
2. Marinované jehněčí hřebínky s rozmarýnem
3. Kachní prsíčka filírovaná s pomerančovou redukcí
4. Telecí a krůtí mini řízečky s domácí strouhankou a parmazánem
5. Kuřecí soté se zeleninou a smetanou
6. Rybí filátka z candáta s bylinkovým pestem
7. Pikantní kančí gulášek
8. Humr Kanadský s krevetovým koktejlem s jablky (v případě zájmu)
Studený raut
1. Vejce plněná kaviárem a rajčátka plněná šlehanou nivou
2. Domácí paštička s mandlemi a brusinkami
3. Uzená masa a šunky (5 druhů)
4. Variace sýrů s hroznovým vínem a ořechy
5. Tartar z lososa s kapary a gril. toustíkem
6. Hovězí tataráček s křepelčím vejcem a česnekovou topinkou
7. Pikantní tataráček tvarůžkový s bylinkovým toustem
8. Rostbief z roštěné s rostbiefovým salátkem
9. Plněné roládky z kuřecího masa
10. Carpáccio z marinovaného lososa s pomerančem, limetou, Vodkou Finlandia a solí Maldon
11. Kanapky
12. Plněná sýrová roláda
Přílohy
1. Pečené batáty na bylinkách
2. Domácí špecle
3. Divoká rýže s rozmarýnem a rest. žampiony
4. Grilovaná zelenina 5 druhů
5. Svěží salátek z grenailí a zelenou pažitkou
6. Domácí pečivo
Dezerty:
1. Panacotta s ovocnou redukcí, šlehačkou a čerstvým ovocem
2. Čokoládová pěna s pařížskou šlehačkou a čerstvou mátou
3. Domácí mini větrníčky s vanil. krémem
4. Tiramissu mističky
5. Roládky
6. Domácí štrůdl s jablky, sypaný mandlemi
Dále
1. Ovocná mísa se sezonním a tropickým ovocem
2. Zeleninová mísa 4 druhů zeleniny
3. Hranolky z kořenové zeleniny a domácí dipy, remulády a chutney (6 druhů)
Teplý raut
1. Vepřová panenka s tymiánem, mandlovou krustou, pln. švestkami
2. Marinované jehněčí hřebínky s rozmarýnem
3. Kachní prsíčka filírovaná s pomerančovou redukcí
4. Telecí a krůtí mini řízečky s domácí strouhankou a parmazánem
5. Kuřecí soté se zeleninou a smetanou
6. Rybí filátka z candáta s bylinkovým pestem
7. Pikantní kančí gulášek
8. Humr Kanadský s krevetovým koktejlem s jablky (v případě zájmu)
Studený raut
1. Vejce plněná kaviárem a rajčátka plněná šlehanou nivou
2. Domácí paštička s mandlemi a brusinkami
3. Uzená masa a šunky (5 druhů)
4. Variace sýrů s hroznovým vínem a ořechy
5. Tartar z lososa s kapary a gril. toustíkem
6. Hovězí tataráček s křepelčím vejcem a česnekovou topinkou
7. Pikantní tataráček tvarůžkový s bylinkovým toustem
8. Rostbief z roštěné s rostbiefovým salátkem
9. Plněné roládky z kuřecího masa
10. Carpáccio z marinovaného lososa s pomerančem, limetou, Vodkou Finlandia a solí Maldon
11. Kanapky
12. Plněná sýrová roláda
Přílohy
1. Pečené batáty na bylinkách
2. Domácí špecle
3. Divoká rýže s rozmarýnem a rest. žampiony
4. Grilovaná zelenina 5 druhů
5. Svěží salátek z grenailí a zelenou pažitkou
6. Domácí pečivo
Dezerty:
1. Panacotta s ovocnou redukcí, šlehačkou a čerstvým ovocem
2. Čokoládová pěna s pařížskou šlehačkou a čerstvou mátou
3. Domácí mini větrníčky s vanil. krémem
4. Tiramissu mističky
5. Roládky
6. Domácí štrůdl s jablky, sypaný mandlemi
Dále
1. Ovocná mísa se sezonním a tropickým ovocem
2. Zeleninová mísa 4 druhů zeleniny
3. Hranolky z kořenové zeleniny a domácí dipy, remulády a chutney (6 druhů)